overall hospitality

Overige services

Receptionistes

De vier receptionistes zijn uw aanspreekpunt voor veel zaken. Denk aan het reserveren van starttijden en boeken van lessen bij de golfprofessionals, het organiseren van verenigingswedstrijden, het verzorgen van bedrijfsevenementen en het beheren van de Golfshop.

Steward

De steward maakt het leden en hun gasten graag naar de zin door hun schoenen na afloop van een ronde golf netjes te poetsen of even een kopje thee of koffie naar de kleedkamer te brengen. Naast gastvrouw is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse, facilitaire zaken.

Players assistants

Het caddiehouse op het binnenplein bij het sociëteitsgebouw biedt plaats aan vijftien buggy’s, voldoende elektrotrolleys en circa 400 golftassen. Het is tevens de thuisbasis van de players assistants. Zij houden onder meer de startlijsten bij, houden de oefenfaciliteiten strak en netjes, zorgen voor doorstroming in de baan en bewaken de geldende regels en etiquette. De players assistants zijn attent naar leden en gasten en servicegericht in alles wat zij doen. Zij zetten bijvoorbeeld uw golftas op een trolley voor u klaar, poetsen de clubs na afloop van een golfronde – handmatig of machinaal – en zetten de tas graag voor u weg of brengen hem even naar uw auto. De players assistants doen hun uiterste best om leden een aangename tijd op De Lage Vuursche te bezorgen, ook als zij onaangekondigd een paar holes willen spelen.