u kunt hier altijd spelen

Lidmaatschap

Als lid heeft u onbeperkt toegang tot een voor Nederland unieke en in meer opzichten voortreffelijke 18-holes golfbaan, gelegen op een prachtige, bosrijke locatie in Midden-Nederland. Onze kracht is dat de leden er centraal staan. Zij kunnen op praktisch elk gewenst moment een ronde golf spelen; alleen of met een introducé. Er wordt met gereserveerde starttijden gewerkt. Lid zijn van De Lage Vuursche voelt voor velen als thuiskomen. U en uw gasten worden altijd vriendelijk en gastvrij bejegend en zijn oprecht van harte welkom, ook als u een keer onaangekondigd komt golfen.

Wilt u lid worden dan dient u een certificaat van aandeel aan te schaffen of een speelrecht te huren. Certificaten zijn vrij verhandelbaar. De ervaring leert dat er ieder jaar een beperkt aantal leden het certificaat wenst te verkopen. De Certificaathouder bepaalt zelf de prijs van het certificaat of de hoogte van de huur, waarbij de organisatie van De Lage Vuursche faciliteert. Alle DLV-leden zijn geballoteerd.

Jeugdlidmaatschap

De Lage Vuursche heeft plaats voor twintig jeugdleden die lid zijn van de vereniging. Daarnaast volgen twintig aspirant-jeugdleden een aangepast lesprogramma, waarmee zij onder andere beperkt de baan in mogen. Aspirant-jeugdleden kunnen in aanmerking komen voor een jeugdlidmaatschap. Voor alle jeugdleden geldt dat in ieder geval één ouder lid is.

Klik hier voor bedrijfslidmaatschap

  Wenst u meer informatie? Neem dan contact op via telefoon 030-2292594, e-mail info@golflagevuursche.nl of dit contactformulier.

  Voornaam *

  Achternaam *

  Geslacht

  MV

  Adres

  Telefoonnummer

  E-mail *

  Bericht

  * Verplichte velden