nice opportunities

Bedrijfslidmaatschap

Bent u geïnteresseerd in een bedrijfslidmaatschap van Golfsociëteit De Lage Vuursche? Het lidmaatschap biedt u interessante zakelijke mogelijkheden, zoals het uitbreiden van uw netwerk en het jaarlijks organiseren van een exclusieve bedrijfsgolfdag. De Lage Vuursche heeft u met haar uitstekende golfbaan, horeca en hoge serviceniveau veel te bieden.

Als bedrijfslid sluit u een sponsorovereenkomst af voor meer jaren. U kunt zelf kiezen met hoeveel personen u lid en daarmee speelgerechtigd wordt. Bedrijfsleden hebben, na aanvaarding door de Golfsociëteit, dezelfde rechten als privéleden. Uw sponsorcontract voorziet aanvullend in één of meer wildcard(s), waarmee u alle dagen van de week een gast kunt uitnodigen. Deze persoon speelt vrij van greenfee. Als bedrijfslid staat het u verder vrij kosteloos gebruik te maken van de vergaderkamers en krijgt uw bedrijf een naamsvermelding op het bord ‘Corporate Members’ in de hal van het sociëteitsgebouw. Tot slot geldt voor corporate members dat jaarlijks de exclusief voor hen georganiseerde Bedrijfsledencompetitie plaatsvindt. Alle DLV-(bedrijfs)leden zijn geballoteerd.

  Wenst u meer informatie? Neem dan contact op via telefoon 030-2292594, e-mail info@golflagevuursche.nl of dit contactformulier.

  Voornaam *

  Achternaam *

  Geslacht

  MV

  Adres

  Telefoonnummer

  Bedrijf *

  E-mail *

  Bericht

  * Verplichte velden