nice opportunities

Bedrijfslidmaatschap

Bent u geïnteresseerd in een bedrijfslidmaatschap van Golfsociëteit De Lage Vuursche? Het lidmaatschap biedt u interessante zakelijke mogelijkheden, zoals het uitbreiden van uw netwerk en het jaarlijks organiseren van een exclusieve bedrijfsgolfdag. De Lage Vuursche heeft u met haar uitstekende golfbaan, horeca en hoge serviceniveau veel te bieden.

Als bedrijfslid sluit u een sponsorovereenkomst af voor één of meer jaren. U kunt zelf kiezen met hoeveel personen u lid en daarmee speelgerechtigd wordt. Bedrijfsleden hebben, na aanvaarding door de Golfsociëteit, dezelfde rechten als privéleden. Uw sponsorcontract voorziet aanvullend in één of meer wildcard(s), waarmee u alle dagen van de week een gast kunt uitnodigen. Deze persoon speelt vrij van greenfee. Als bedrijfslid staat het u verder vrij om kosteloos gebruik te maken van de vergaderkamers. Tot slot krijgt uw bedrijf een naamsvermelding op het bord ‘Corporate Members’ in de hal van de Sociëteit. Alle DLV-(bedrijfs)leden zijn geballoteerd.

  Wenst u meer informatie? Neem dan contact op via telefoon 030-2292594, e-mail info@golflagevuursche.nl of dit contactformulier.

  Voornaam *

  Achternaam *

  Geslacht

  MV

  Adres

  Telefoonnummer

  Bedrijf *

  E-mail *

  Bericht

  * Verplichte velden